Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Én, mint a stand-up comedy rajongója, vártam ezt az eseményt. Örülök, hogy Magyarországra is eljutott ez a műfaj. Lássuk, mi a véleményem az elsőről!

A roastnak, azaz égetésnek Amerikában már nagy hagyománya van. A közelmúltban többek közt olyan hírességek voltak az égetés tárgyai, mint Pamela Anderson, William Shatner, vagy Charlie Sheen. Nálunk is sikerült olyat választani, akit mindenki ismer, és sok mindent el lehet róla mondani, Nagy Ferót. Az egész a Showder Klub különkiadása volt.
Először mindenki béna, szokták mondani, és ez igaz erre a műsorra is, mert bizony döcögött. Először is szembetűnő volt, hogy a nagyon hatásos hangú Welker Gábort lecserélték Varga Rókusra, így máris nem ugyanolyan volt a hangulat. Viszont a zenei aláfestés Metallica volt, ami tök jó, mert szeretem.
A produkciók minősége változó volt. Ilyenkor nem csak az égetettet égetik az égetők (aztamindenit!), hanem egymást is, ami kell is, mert különben nem lenne túl változatos. Megtalálták egymást, ment a zrika folyamatosan, Feróról is sikerült vicces dolgokat mondani. Azt viszont nem értem, hogy mi a fasznak kellett olyan embereket hívni, akik eddig nem soha nem mutatták meg vicces oldalukat. Nyilván nem véletlenül nem tették eddig. Most sem sikerült nekik, eléggé lebőgtek.
Három embert azért kiemelnék. Kiss Ádám és Kovács András Péter hozták a tőlük megszokott színvonalat, ők voltak a legjobbak. Ganxsta Zolee zenei munkásságának nagy részét bírom, de tőle nem vártam itt semmi jót. Ehhez képest elég jókat mondott. A többiek közül Sipos Petitől azért többet vártam volna.
A végén persze Feró is megmondta a magáét. Bár ne tette volna. Látszott, hogy súgógépről olvassa minimális átéléssel azt, amit talán nem is ő írt. Ez így nem talált.
A műsoridő szűkössége miatt, ami kb. nettó 50 perc, nyilván muszáj volt megszabdalni a dolgokat, ami látszott is, így túl sűrű lett az egész. Ma pedig azt olvastam, hogy az összes olyan részt kivágták, ahol az RTL Klubot fikázzák. Mondjuk, ezt érthető, de akkor is...

Összességében azt mondom, hogy van ebben lehetőség, érdemes lenne vele próbálkozni legalább még egyszer, hátha tanulnak a hibákból. Szerintem fognak is, mert a jelentések szerint 606 ezren nézték, ami jónak mondható.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr784457995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MiniMano 2012.04.25. 22:47:58

Tudom,hogy elég szánalmas, de sehogy nem jut eszembe annak a metallica számnak a címe, ami a műsorban van. Tudnál segíteni, mert már nagyon idegesít...
Előre is köszi :)

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2012.04.26. 21:23:18

@MiniMano: Már fakultak az emlékeim, de ha jól emlékszem (és közben hallgatom), akkor az Enter Sandman volt.

MiniMano 2012.04.27. 13:31:35

:)@IvánBélaCsubakka:

Nagyol jól emlékszel! Köszi szépen a segítséget!! :)
süti beállítások módosítása