Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ugyebár mindenki tudja, miről van szó. Csütörtöktől látható a mozikban a Bosszúállók. Ez azért kurva jó, mert egy héttel korábban kapjuk, mint az amcsik odaát. 3D-s lesz, de konvertált, úgyhogy lehetőség szerint keressétek a hagyományos vetítéseket! Remélem felénk lesz ilyen. Éjféli vetítés viszont nem lesz errefelé, de nem baj, úgysem érdekelne. Majd a csütörtöki első vetítésre fogok zúzni.

Ezt a filmet azóta várom, mióta pár éve bejelentették, azóta pedig még jobban, mióta láttam a bónusz jelenetet az Amerika kapitány stáblistája után. Apropó! Maradjatok bent a stáblista végéig, mert lesz meglepetés, ahogyan eddig is volt! Figyelmeztessétek azokat is, akikkel mentek! A többi, számotokra ismeretlen embert, akik felállnak és kirohannak, amint megjelenik a vásznon Joss Whedon neve, jól röhögjétek ki! Megérdemlik, hiszen illik tudni, hogy maradni kell.

Kapcsolódik, hogy érdekesség történt Budapesten. Feltűnt három fickó, akik nyilvánvalóan a filmre igyekeznek. Szerintem még farsangkor indultak el, tegnap pedig a Hősök terén jártak.

 

Itt nézheted meg nagyban
süti beállítások módosítása