Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bizonyára feltűnt nektek is, hogy már 8 napja nem írtam semmit. Ez azért van, mert 7 napja elkezdődött a foci EB, és én, mint akinek a foci és a szurkolás életforma, persze, hogy nézem. Eddig minden meccset megnéztem, de ez nem lesz így a jövőben, mert lesznek egy időben rendezett meccsek. Az egész hepajról felemás a véleményem, esetleg majd a végén megírom azt is. Vagy nem.

A másik magyarázat a firkálmányok hiányára, hogy a meccsek mellé fogy a sör is rendesen, főleg hétvégén, ezért nem elég sokszor érzem magam olyan állapotban, hogy kitaláljam mit lehetne írni. Ehhez kapcsolódik a bloggal kapcsolatos legpozitívabb dolog. Még csak bő 3 hónapja működöm, de ha lemegyek a helyi kultúrba, nagyon sok dicsérő és bátorító megjegyzést kapok, valamint kíváncsiak a véleményemre is, mert tudják, hogy van. Zsír!

Egyébként új filmet sem láttam a Prometheus óta, és mostanában ritkábban fognak jönni a friss mozifilmekről szóló kritikák. Ez azért van, mert kevés film lesz a közeljövőben, ami érdekel, főleg júliusban. A júniusi premierek közül előreláthatólag meg fogom nézni a Piranha 3DD-t, a Börtönregényt és a Mindörökké rockot. Az előzetes tervek szerint jövő hónapban csak a legújabb Pókember és Batman lesz számomra érdekes.

Legyetek jók és türelmesek, és élvezzétek a nyarat, ha már megjött!

süti beállítások módosítása