Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Expendables 2., 2012, R.: Simon West, Sz.: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Nan Yu

A ratataták két év után visszatértek, hogy újra összeálljanak egy melóra, aminek a célja természetesen nem is lehet más, mint a közönség szórakoztatása.

expendables_two_ver16_xlg.jpg

2010-ben láthattuk A feláldozhatók első részét, melyben Stallone összehozta a múlt nagy akciósztárjait, kiegészítette fiatalabb arcokkal a bandát, és kurva nagy zúzást produkáltak. A korombeli és idősebb srácok és férfiak legmerészebb álma teljesült be ezzel a filmmel. Nekem nagyon tetszett, bár egy kicsit elmaradt attól, amit vártam (80%). Két év szünet után ismét itt vannak az öregedő, de még nem kiöregedett akcióhősök, hogy megmutassák, mitől döglik a légy (Chemotoxtól :)).
A sztori abból áll, hogy a főköcsög (Van Damme) megszivatja Barney Rosst (Sly) és társait, amit ők nem hagyhatnak annyiban. Igazából ki a faszt érdekel a cselekmény, csak legyen benne zúzás, mert az kell a népnek! Meg is van minden, ami kell: lövöldözés, robbantás, bunyó. Akció akció hátán, más nagyon nincs is a filmben. Kár, hogy Stallone átadta a rendezői stafétát Simon Westnek, mert a folytatásban csak majdnem olyan jó akciójeleneteket láthatunk, mint az első részben. Azért párbeszédek is vannak a filmben. Vagyis úgy igazándiból nincsenek is, csak kemény beszólások, de az jó sok.
Örömteli, hogy az első részben csak rövid ideig látott Bruce Willis és Schwarzi most többet szerepel, sőt mindketten puskát ragadnak, és aprítják az ellent. Rövid, ám annál jelentősebb szerepben látható Chuck Norris is, feltűnése a film legjobb pillanatai közé tartozik. JCVD a rosszfiú szerepében nem igazán jó, viszont jól keménykedik.
A feláldoztatók második küldetése csak megközelíti az elsőt, viszont ugyanolyan jó szórakozást nyújt. Akciórajongóknak kötelező!

75%


A szinkron nem lett olyan jó mint az elő részé, köszönhetően a forgalmazóváltásnak. A magyar hangok ugyanazok maradtak, az új szereplők pedig megszokott vagy megfelelő hangot kaptak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr234753692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása