Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Taken 2., 2012, R.: Olivier Megaton, Sz.: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace

Öt évvel ezelőtt (nálunk négy) hangos siker volt az Elrabolva. Nem mellesleg ennek a filmnek köszönhetően lett Liam Neeson akciósztár - vénségére. Naná, hogy folytatták.

Elrabolva 2..jpg Az Elrabolva óta tudjuk, hogy Bryan Millsszel (Liam Neeson) nem érdemes packázni, mert szarul járhatunk. Nem lacafacázik, teszi, amit tenni kell. Okos akciófilmmel volt dolgunk, melynek minőségét emelte Pierre Morel rendezése és a fasza akciójelenetek (80%). Úgy tűnik, vannak, akik nem ismerik eléggé Millst, hiszen a folytatásban az ő által likvidált albánok hozzátartozói úgy döntenek, hogy bosszút állnak. Mikor főhősünk családilag isztambuli kiruccanáson tartózkodik, meg is kezdődik az akció.
A forgatókönyvet az első részhez hasonlóan Luc Besson és Robert Mark Kamen követte el, viszont most közel sem sikerült olyan frappánsat alkotniuk. A történetvezetés kevésbé kreatív, ráadásul a sztori tele van logikai és egyéb jellegű hülyeségekkel. Pozitívum, hogy ezek felett simán szemet lehet hunyni, még akkor is, ha teljesen nyilvánvalóak, és akkor élvezhető lesz a film. Mills karaktere sem lett olyan jól megírva, mint korábban. Nem sikerül megoldania mindent lacafaca nélkül, ráadásul Neeson is csak megközelíti korábbi alakítását, így kevésbé lesz szerethető a figura.
A rendező ezúttal az az Olivier Megaton, akinek A szállító 3. és a Colombiana című nem túl jó akciófilmeket köszönhetjük. Nem sikerült felnőnie az elődjéhez, és az akciójelenetek sem olyan faszák, viszont még bőven élvezhetőek, és a feszültség is végig jelen van. Így hát akinek bejött az első rész, ezzel is érdemes próbát tennie.

70%


A felirat pár helyesírási hibától eltekintve jó lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr704851091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása