Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Men in Black 3., 2012, R.: Barry Sonnenfeld, Sz.: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson, Michael Stuhlbarg, Alice Eve

A két feketeruhás ügynök, J és K visszatért a mozivásznakra, hogy harmadszor is együtt mentsék meg a Földet. Ezúttal vittek bele egy kis csavart is.

Men in Black 3..jpgA Men in Black gyerekkorom meghatározó filmélménye volt, manapság is ugyanolyan élvezettel nézem, mint annak idején. A második rész már nem érte el az első színvonalát, de nekem mégis majdnem ugyanannyira tetszett, így ehhez is hasonló fiatalkori élmények fűznek. Ennek fényében vártam az öltönyös képregényhősök harmadik mozis kalandját.
K ügynök (Tommy Lee Jones) még 1969-ben kapta el Borist (Jemaine Clement a Flight of the Conchordsból), aki azóta raboskodik. Most azonban sikerül megszöknie, majd visszautazik '69-be, hogy megváltoztassa a múltat, és likvidálja K-t. J-re (Will Smith) hárul a feladat, hogy utánamenjen a múltba, és helyrehozza a jelent.
Elég szarul indul a film, úgy, mint egy sokadrangú sci-fi blődli. De szerencsére ez nem tart sokáig, mert miután megtörténik az időugrás, sikerül majdnem elérni az első két rész színvonalát. Láthatunk érdekes és izgalmas csavarokat, élvezetes akciókat, és a poénok is röpködnek. Az első harmad után tehát felpörög a film, ami kitart egészen a végkifejletig. Hasonlóan a többi időutazós történethez, itt is vannak olyan dolgok, amikbe bele lehet kötni, de nagyon nem érdemes, és a film sem olyan, hogy beindítaná az ilyesfajta gondolkodást.
J figurája ezúttal is olyan, mint eddig volt, viszont K-t jobban megismerjük, hiszen megtudjuk, milyen volt fiatalon. A múltbéli K-t Josh Brolin kelti életre, aki tökéletes választás volt a szerepre, mert egy az egyben Tommy Lee Jones. Az alakítása és a karaktere is kiemelkedő, övé a show a filmben, ő helyezi magasabbra a színvonalat. A főköcsög az egyik, amiért gagyin indul a film, de később valamelyest karizmatikussá válik. A másik dolog, amiért félelmetes lehet, az a kinézete. Ha már itt tartunk, érdemes megemlíteni, hogy újfent sok és kreatívan kidolgozott földönkívülit láthatunk.
A Sötét zsaruk harmadik epizódja jobb és szórakoztatóbb lett annál, mint ami előzetesen várható volt, és amit az elején várni lehetett. Miután jól szórakoztunk, a stáblista alatt szóló Pitbull szám sem annyira idegesítő, de mégis jobban örültünk volna, ha Will Smith megint összehoz egy jó dalt.

70%


A szinkron jó lett. Will Smith értelemszerűen nem kaphatta az eddigi hangját, de Tommy Lee Jones esetében maradt az állandóság. A többi szereplő is megfelelő magyar hangot kapott.
Will Smith - Kálid Artúr
Tommy Lee Jones - Rajhona Ádám
Josh Brolin - Haás Vander Péter
Jemaine Clement - Epres Attila
Emmap Thompson - Kovács Nóra
Michael Stuhlbarg - Kerekes József
Alive Eve - Zsigmond Tamara