Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iron Man 3., 2013, R.: Shane Black, Sz.: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Don Cheadle, Ben Kingsley

A Vasember 3-mal kezdetét vette a Marvel Cinematic Universe második fázisa. *Dörzsöli a tenyerét.*

Vasember 3..jpg

Tony Stark a Bosszúállók óta szarul van, de azért fejlesztgeti a páncéljait. Aztán jön a Mandarin (Ben Kingsley) és egy piperkőc tudós (Guy Pearce), a Vasembernek pedig aktivizálni kell magát. Nem kell semmi különösre számítani, van jó és rossz oldal, könnyen kitalálható, hogy melyik győz. Na, de a közben levő apró és nem apró történetvezetési ügyességek igazán jók. Itt sincs semmi újdonság, tele van a szokásos vagánysággal, de mégis ez a szuperhős és az ő kalandja harmadjára is ugyanolyan élvezetes és szórakoztató. Robert Downey Jr. újra kitesz magáért, Guy Pearce megint nagyon tenyérbemászóan köcsög, Ben Kingsley pedig zseniális, akár csak miatta érdemes megnézni a filmet.
A következőkben szeretném méltatni azt az urat, akinek nagyrészt köszönhetjük ezt a 130 percnyi felhőtlen szórakozást. Ő nem más, mint Shane Black. ’87 és ’96 között írt néhány veszettül frankó forgatókönyvet, ő szállította Hollywood legvagányabb sztorijait, és a legmenőbb dumákat adta a legnagyobb akciósztárok szájába. Jött egy kis pihenő, és 2005-ben visszatért, ám ekkor már nem csak a forgatókönyvet írta, hanem megszületett első rendezése is. Ez volt a Kiss Kiss Bang Bang, ami a kedvenc filmem ebből a századból. A Vasember 3 a második rendezése, és másodmagával írta. Egy ilyen jellegű és volumenű filmnél nyilván kompromisszumokat kellett kötnie, így a laikusok számára észrevehetetlenül, de benne van a stílusa, ami számomra külön öröm.
A Vasember 3. tehát ugyanolyan jó, látványos és könnyű szórakozás, mint két elődje, így ha azok tetszettek, ezt is nézd meg!

80%


A szinkron megint jó lett. A visszatérő színészek magyar hangjai maradtak ugyanazok, és az újak is megfelelő hangot kaptak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr685247374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása