Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi lesz?

Elkezdem csinálni azt a blogot, hogy magamnak és a népnek örömet okozzak vele. Remélem, sikerül. A témák majdnem teljesen random jönnek, aztán később lehet, hogy ki fog alakulni valami rendszer, de nem ígérek semmit. Egy biztos: velem focival és filmekkel kapcsolatban érdemes leginkább szóba állni. Szabadszájúság, mások iránti tisztelet hiánya, valamint bénázások (főleg kezdetben, de utána is) sűrűn elő fognak fordulni.

Honnan a név?

Ez a három legfrankóbb keresztnév az univerzumban. Örültem volna, ha az egyiket kapom a szüleimtől. Vagy mindhármat. De most már marad az eredeti, mert megszoktam.

Tehát mostantól mindenféle rendszer és határidők nélkül jönnek a bejegyzések. Ha tetszik, olvassátok! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr524298936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MGM009 2012.03.13. 11:44:34

Jár valami az első kommentelőnek? Mondjuk luxushétvége, havi egy milla egy évig, vagy egy Ford Mustang GT? Nem... akkor egy whisky is meg teszi a Bambuszban XD

Ha engem kérdezel, én a "később majd kialakul valamilyen rendszert" támogatom. Főleg a filmekkel kapcsolatos bejegyzéseket pártolom! Amúgy a blog tetszetős! É.T. hazatelefonál!

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2012.03.13. 12:28:42

@MGM009: Az első 10 kommentelő között kisorsolok egy lyukas gumimatracot, ami praktikus a Velencei-tavon való sodródásra. Legyél te az első 10, hogy nagyobb legyen az esélyed! :)
Igyekszem érdekes dolgokat írni.
süti beállítások módosítása