Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Get the Gringo, 2012, R.: Adrian Grunberg, Fsz.: Mel Gibson

Mel Gibson legújabb filmjéne átugrik (szó szerint!) Mexikóba vakációzni, de nem úgy sül el, ahogy szeretné, mert beüt a szar.

Konkrétan lecsukják, mert nem úgy megy át a határon, ahogy kéne, ennek tetejébe pedig egy rahedli lopott pénz találnak nála. A börtön, ahova kerül, meglehetősen furcsa hely, főleg egy gringonak, ezért ügyeskednie kell a túlélés érdekében.
A film első harmada egyszerre érdekes és vicces, köszönhetően a különös börtönnek és a helyzetkomikumnak. A középső harmadra nagyon leülnek az események, de azért a végére hagytak pár ügyes és pár ügyetlen fordulatot. A nem hosszú játékidőnek köszönhetően elég pörgős lett, így nem lesz fárasztó. A rendezésben is csak minimális a kreativitás, látszik, hogy Adrian Grunbergnek ez az első rendezése. A közelmúltban részt vett sok jó filmben rendezőasszisztensként, de úgy látszik, nem sikerült ellesni a szakma fortélyait.
Mel Gibson karaktere meglehetősen egyszerű, de azért az öreg jól teljesít, bár hiányzik a régi megszokott karizmája. A mellészereplők nagyon bénák és teljesen érdektelenek, ők is csökkentenek a film élvezeti értékén.
Mostanában örülni kell, ha Mel Gibson néha feltűnik egy-egy főszerepben, de ha jobb filmekben szerepelne, még jobban örülnénk, mert ez sajnos csak közepes.

50%

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr144602980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása