Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eddig négy-négy foci EB-t és VB-t követtem teljes egészében, de mind közül az idei volt a leggyengébb színvonalú. Kevés volt az olyan csapat, amelyiknek tudása és akarata is volt ahhoz, hogy megnyerje az egész hepajt. A spanyolok győzelmének két okból nem örülök. Egyrészt már az EB előtt megmondtam, hogy lehetőség szerint ne ők nyerjenek, mert nemrég nyertek egy ilyet meg egy olyat, legyen most már egy kis változatosság. Másrészt a győzelmükkel komoly bajba kerülhet a sportág. Várhatóan nagyon sok csapat próbálja elsajátítani a tiki-takát, aminek az lesz a következménye, hogy egyre több lesz az unalmas meccs, és egyre kevesebb a gól, még az elit eseményeken is.

Gatyarohasztóan kibaszott meleg van. Azzal védekezek ellene, hogy lehetőség szerint nem mozdulok ki, mert a házban 10 fokkal kevesebb van, mint kint árnyékban. Ha elmegyek itthonról, leginkább este 8 után teszem, és olyan helyre megyek, ahol lehet hideg sört inni, és a többiekkel társalogni. Így kibírható.

Jövő héten jön az új Pókember-mozi, lesz majd róla írás a blogon, utána majd Batmanről olvashattok. Aztán majd augusztusban jön több érdekes film, ami nem tudom, hogy fog elférni az olimpia mellett, de majd valahogy megoldom.

süti beállítások módosítása