Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Október 11. és 14. között, azaz ezen a héten csütörtöktől vasárnapig sokkal olcsóbban lehet jegyet vásárolni a Cinema City mozikban. Ez számszerűleg azt jelenti, hogy a hagyományos vetítések 690 Ft-ba, a 3D-s vetítések pedig 890 Ft-ba (+ a szemüveg ára) kerülnek.

Volt régen a Moziünnep, ez ahhoz hasonló lesz, csak nem az ország összes moziját lefedő akció. Moziünnepen voltam már párszor, de legutóbb 2006-ban, mert sok volt a negatív élményem. Ugyebár ilyenkor azok mennek moziba, akik amúgy nem járnak. Az a fajta, aki az ilyen akciók alkalmával megnéz egy filmet, hétfőn pedig az iskolában vagy a munkahelyen menőzik, hogy ő volt ám moziban. Sajnos az ilyenek között nagyon sok gyengeelméjű balfasz van. Ezt azokra értem, akik nem tudnak viselkedni a moziban.

Érdekes, hogy ezt az egész hepajt tegnap kezdték el reklámozni. Legalábbis a neten tegnap jelentek meg róla a konkrét infók. Azért pletyka szintjén már egy hete lehetett róla hallani. Bár rövid az idő, hogy a nép megtudja, hogy mi lesz, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy lesz valamekkora mértékű tódulás.

Mint már említettem, utálom az ilyen, de idén végre lesznek Fehérváron délelőtti vetítések, ami leginkább csak nyáron szokott előfordulni. Lehet, hogy csütörtök délelőtt megnézem az Elrabolva 2-t, hátha nem lesz még akkor sok balfasz.

filmunnep.jpg

süti beállítások módosítása