Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Hangover Part 3., 2012, R.: Todd Phillips, Sz.: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman

Nem jó a Másnaposok 3. Mindjárt rátérek erre is, de előbb hadd értekezzek arról, mit is jelent nekem Todd Phillips.

Másnaposok 3..jpg2000-ben, amikor 13 éves voltam, minden kortársam az Amerikai pitéről áradozott, és akkor annak hullámát meglovagolva jött Todd Phillips első mozifilmje, a Cool túra. Nagyon vagánynak és szórakoztatónak találtam már akkor is, és a mai napig szívesen nézem újra (és újra). 2003-ban sajnos nem volt moziban a Sulihuligánok, de DVD-n szerencsére megjelent, így meg tudtam nézni, és hasonló véleménnyel voltam és vagyok róla, mint a fentebb említett alkotásról. Akkor volt, hogy megtudtam, ki is az a Todd Phillips, aki ilyen frappáns és szórakoztató módon ábrázolja a férfibarátságot. Véglegesen akkor lettem rajongója a munkásságának, amikor 2004-ben moziban láttam a Starsky és Hutchot, ami nekem nagyon tetsző módon és parodisztikusan dolgozza fel a klasszikus sorozatot. Ezt a filmet is szívesen nézem újra. Nem volt moziban, de 2007-ben DVD-n eljutott hozzánk a Balek-suli, ami egy jelentéktelen film, de nekem tetszett. Majd 2009-ben jött a nagy durranás, a Másnaposok. A rendező rajongójaként nagyon vártam, és hamar meg is néztem moziban. Ez egy szórakoztató vígjáték három jópofa figurával, akik vicces kalandba keverednek, és rajtuk keresztül újból látjuk a férfibarátság ábrázolását (85%). A Terhes társaság után természetesen jött a Másnaposok 2., ami tulajdonképpen az első rész remake-je, csak a helyszín más. Határozattan gyengébb, mint az elődje, de nekem valahogy mégis majdnem ugyanannyira tetszett (80%).
Ezzel el is érkeztünk a Másnaposok 3-hoz, amiben a címmel ellentétben nincs másnap, de a Farkasfalka mégis bajba keveredik, mégpedig Mr. Chow miatt. Majdnem olyan szarul "szállnak be" a balhéba, mint múltkor Bruce Willis, és onnantól folytatódik az izzadságszag, ami a cselekményt illeti. Lassan folyik minden, hála a hosszúra nyújtott gyenge poénoknak, de hát kellett valami, amitől 100 perces lesz a film. Azért van pár mosolygós pillanat és néhány ügyes fordulat, de az egész inkább az érdektelenség felé hajlik. Alanből és Chow-ból túl sokat kapunk, ráadásul nem is viccesek, ezáltal meg is bomlik az a csapatdinamika, ami eddig jellemző volt. A másik két fickó sem olyan szerethető már, viszont John Goodman elég fasza, hogy jót is mondjak valamelyik karakterről.
Todd Phillips iránti elfogultságom miatt mégsem tudok haragudni erre a filmre, így azt mondom, egyszer meg lehet nézni. Remélem, nem fog több Másnaposok-filmet rendezni, sokkal inkább nézném meg tőle a Sulihuligánok folytatását, amit még évekkel ezelőtt tervezett, bár a józan eszem azt mondja, nem lesz abból semmi.

50%


A szinkron ugyanolyan lett, mint az első két részé. A visszatérő szereplők egy kivétellel ugyanazokat a magyar hangokat kapták, ugyanis Huszár Zsolt helyett Király Attilát hallhatjuk. John Goodman hangja Faragó András, ami nem az igazi, de azért megszokható.

süti beállítások módosítása