Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igen, jól látod. Volt az igazi TV Maci, amit több százszor, esetleg több ezerszer láttunk olyan számunkra kedves mesék előtt, mint a Frakk, Magyar népmesék, Krisztofóró vagy az Égből pottyant mesék. Na, ez a Maci nincs többé. Helyette minden este az M2-n az Esti mese előtt ezt az újat kell megnéznie a mai gyerekeknek. De ez valami kibaszottul förtelmesen borzasztó, kurvára szörnyűséges rakat lószar lett!
A Maci megjön a focizásból, leül a számítógép elé, majd a kishúga elrángatja a TV elé mesét nézni. Miután megnézték a mesét, még rajzolnak. Hogy mi? Baszd meg! Mi a keserves búbánatért nem mennek aludni? Ja, persze! Még meg kell nézni a Barátok köztöt, addig meg van még egy óra.
A koncepció szerintem az volt, hogy legyen teljesen új, de mégis idézze a régi időket. Sikerült. Közben pedig legyen szar. Ez is sikerült.

Alább megnézhetitek magatok is, hogy milyen lett az eredmény. De talán inkább mégse! Mindenesetre én nem vállalom a felelősséget. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanbelacsubakka.blog.hu/api/trackback/id/tr584374450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabaládé 2012.04.10. 01:22:08

"Régen minden jobb vót!", mi?
Szerintem nincs ezzel baj, aranyos, csak át lett szabva mai köntösbe.
Ha meg visszaemlékszel, a réginél is volt olyan, hogy nem húztak el azonnal aludni, hanem még játszottak, vagy mesekönyvet néztek. Lehet, itt is több verzió van a végére.
süti beállítások módosítása